Rapport Draadloos “i-Anti Diefstal Wielslot” te koop
2013 / 01 - Te koop: Support Innovatie rapport 2012-06 / Draadloos “i-Anti Diefstal Wielslot” voor voertuigen!


Toepassing op niet aangedreven wieleinden en onafhankelijk werkend van een parkeerremsysteem voor een truck, truck met oplegger / aanhanger, bestelwagen, auto, vorklift, etc. Een transport-voertuig zoals een truck met oplegger wordt voor korte of lange duur geparkeerd met het parkeerremsysteem, meestal in combinatie met een beveiligingssysteem. De praktijk heeft geleerd dat ondanks de toepassing van een beveiligingssysteem, dit systeem relatief gemakkelijk onklaar gemaakt kan worden waarna het voertuig weggereden kan worden.


Wegrijden is alleen maar mogelijk omdat alle wielen van het voertuig, na het onklaar maken van het beveiligingssysteem en opheffen van het parkeerremsysteem, nog steeds kunnen ronddraaien!. Om na het opheffen van het parkeerremsysteem het ronddraaien van de wieleinden te blokkeren heeft Support Innovatie intern een intelligent geïntegreerd wielslot idee ontwikkeld, genaamd “i-Anti Theft Wheel Lock System”, wat draadloos wordt ge(de)activeerd met of zonder hulp van het Logistieke Centrum.


Het systeem werkt onafhankelijk van het parkeerremsysteem. Als referentie voor deze idee studie is een 9-tons wielas ophanging gebruikt waarvan beide wielen, na het parkeren, op slot gezet kunnen worden. Het systeem geeft onder andere de mogelijkheid om bijvoorbeeld een truck met oplegger te ontwerpen met een modulaire “kluis” opbouw voor speciaal transport van verschillende waardevolle goederen. Meer informatie hierover kan door Support Innovatie gegeven worden.


Het Support Innovatie rapport 2012-06 in de Engelse taal - 15 pagina′s - is nog niet eerder gepubliceerd en is te koop voor € 76,00. Het rapport bevat gedetailleerde tekeningen. Front pagina zie PDF-bijlage. U kunt dit rapport bestellen met de Support Innovatie site / e-mail optie.


Na betaling op rekening NL92 RABO 0381 0652 27 t.a.v. H.J.Kapaan Nieuwegein - Nederland, wordt de rapport PDF versie toegestuurd.


  • LOG-IN
  • OVER  ONS


Support
Innovatie

Idee & Concept ontwikkeling
brug tussen  Product & Systeem innovatie
en  Zakelijke mogelijkheden