Support voor U !

Veel productie-, assemblage-, en toeleverancier bedrijven hebben beperkte of soms onvoldoende menskracht voor het ontwikkelen van Ideeën & Concepten voor nieuwe producten of systemen.


Innovatie Support biedt voor de startfase van uw innovatie proces kennis, expertise en creativiteit aan voor het ontwikkelen van Ideeën & Concepten voor mechanisch werkende producten en systemen. Men kan bijvoorbeeld denken aan automobiel en industriële toepassingen.


De producten en systemen kunnen statische en dynamische functies hebben met bijvoorbeeld roterende of lineaire bewegingen. In combinatie met gekoppelde of geïntegreerde krachtbron(nen) is het verbeteren van het rendement van het energie verbruik een belangrijk aspect. Dit kan o.a. mede gerealiseerd worden door het verminderen van wrijving en gewicht. Downsizing en kosten aspecten spelen hierbij een belangrijke rol.


Veelal kunnen de hierbij gebruikte technologieën ook gebruikt worden voor o.a. agrarische machines en waar nodig kunnen verschillende soorten materialen, productie en assemblage processen toegepast worden.


In het innovatieproces zal Innovatie Support waar mogelijk streven naar het verkrijgen van eigendomrechten voor de opdrachtgever. Innovatie Support kan bij een patentaanvraag ook dit proces begeleiden.

  • LOG-IN
  • OVER  ONS

   
   
Idee & Concept ontwikkeling
brug tussen  Product & Systeem innovatie
en  Zakelijke mogelijkheden